SMT maakt big data voor klanten inzichtelijk en geeft daarnaast onafhankelijk advies over de toepassingen, mogelijkheden en strategische inzet van deze data. Aan Pixelheads de taak om een corporate site te ontwikkelen die past binnen de nieuwe huisstijl en de ambitie van de organisatie.

De uitdaging.

SMT positioneert zich als autoriteit op het gebied van data. Het bedrijf biedt naast haar producten verschillende trainingen en workshops en organiseert regelmatig evenementen. De uitdaging was om de nieuwe huisstijl van SMT door te vertalen in een website met een krachtig karakter. En daarin de vele informatie over oplossingen, producten, evenementen en natuurlijk eigen kennis op een mooie en overzichtelijke manier te integreren. Tijdens een interactieve workshop is samen met SMT bepaald wat de must-have content voor de site was en waar deze een plek zou moeten krijgen.

De oplossing.

Het resultaat is een nieuwe website die het krachtige karakter van SMT representeert, dankzij een design dat de focus legt op de data en kennis van het bedrijf. Het is in een oogopslag duidelijk dat SMT big data inzichtelijk maakt. Door verschillende animaties en bijpassende afbeeldingen te integreren, zijn complexe onderwerpen verduidelijkt en datastromen in beeld gebracht. Daarnaast zijn de trainingen, workshops en evenementen aan de agenda van de site gekoppeld, waardoor een websitebezoeker makkelijk de verschillende datum-opties per evenement te zien krijgt. De overzichtelijke kennisbank geeft SMT de mogelijkheid om meerwaarde te bieden door aan de hand van artikelen haar kennis en nieuwsitems te delen.

Nieuwsgierig geworden?

Ander
werk.

 

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?