Voor technische, operationele bedrijven is toegang tot handleidingen en up-do-date informatie erg belangrijk. Het is de eerste stop bij een onderhoudsproject of wanneer er iets mis gaat. Maar als al die gegevens op verschillende locaties en systemen opgeslagen staan, wordt het vinden van de juiste informatie erg moeilijk. Viewport brengt de informatie op één plek informatie samen, waardoor efficiëntie en veiligheid makkelijker nageleefd en verbeterd kunnen worden. Aan Pixelheads de opdracht een nieuwe website te realiseren die de toegevoegde waarde van Viewport optimaal op de doelgroep overbrengt.

De uitdaging.

De uitdaging voor deze opdracht lag in het versimpelen van de meerwaarde die Viewport biedt. Dit moest op een duidelijke en overzichtelijke manier verwerkt worden op een vernieuwde site. Daarnaast was het belangrijk om meer verkoop en contactmomenten te genereren.

De oplossing.

De animatie in de header zorgt ervoor dat het direct duidelijk is wat Viewport is en wat het kan betekenen. De meerwaarde van de tool wordt op een eenvoudige, maar indrukwekkende manier uitgelegd. Hierdoor wordt de aandacht van de bezoeker zo lang mogelijk vastgehouden. De interactieve melding bovenaan de pagina laat de bezoeker weten dat er een evenement in het vooruitzicht is en geeft dankzij een call-to-action button direct de mogelijkheid tot inschrijven. Ook de ‘request demo’ buttons, die te vinden zijn in het menu en onderaan iedere pagina, zorgen ervoor dat de bezoeker wordt getriggerd om tot actie over te gaan. Het overgaan tot verkoop- en contactmomenten wordt daarnaast versterkt door verschillende cases, verhalen van tevreden klanten en cijferfeiten te tonen.

Nieuwsgierig geworden?

Ander
werk.

 

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?