Geen files, geen parkeerproblemen en de nodige dagelijkse beweging. JUIZZ biedt een modern en duurzaam alternatief voor de stedelijke autorit: elektrische fietsen en andere lichte voertuigen met een premium uitstraling. Aan Pixelheads de taak om dit mooie concept om te zetten in een passende digitale beleving.

De uitdaging.

Bij JUIZZ worden de statussen van producten bijgehouden in een extern systeem. De uitdaging was om deze te koppelen aan een e-commerce platform waarbij de vele optiemogelijkheden bij verschillende producten werden omgezet in technische logica. Voor de bezoeker moesten uiteindelijk de juiste opties getoond worden bij de juiste fiets. Daarnaast was het ook niet geheel onbelangrijk dat het platform het merk JUIZZ recht zou doen. Een premium platform met een focus op de producten en informatie.

De oplossing

Om het merk JUIZZ optimaal te laden, zijn de uit het logo herkenbare schuine strepen overal terug te vinden. Het design is simpel en strak gehouden en sluit aan bij de premium uitstraling van het merk. Het platform is gericht op een ultieme gebruikersbeleving. Zo wordt de bezoeker aan de hand van een film op de homepagina direct meegenomen in het verhaal een JUIZZ klant. Bezoekers van het platform worden gemakkelijk geleid naar hun ideale elektrische fiets of ander product dankzij het overzichtelijke menu. Daarnaast is het checkout proces is zo eenvoudig mogelijk gemaakt om de customer journey te ondersteunen. Bij het ontwerp en de technische realisatie is extra focus gelegd op hoe de mobiele versie eruit ziet. Dit omdat steeds meer online aankopen via de mobiele telefoon worden gedaan en het zo de gebruiksvriendelijkheid ondersteund. Verder is er op het platform rekening gehouden met een plek voor kennisdeling. Hier kan JUIZZ haar kennis delen met de elektrische fietswereld en op die manier meerwaarde bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Ander
werk.

 

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?