launch! is een internationaal full-service HR consultancy bedrijf en helpt grote bedrijven bij het transformeren, digitaliseren, implementeren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Dat doen ze door strategisch advies en begeleiding te geven. Aan Pixelheads de opdracht om bij de nieuwe identiteit een passende online beleving te ontwikkelen.

De uitdaging.

De uitdaging was om de nieuwe identiteit van launch! tot in de detail door te voeren op een nieuwe website. De internationale uitstraling moest duidelijk terugkomen in zowel het design als in de technische functionaliteit.

De oplossing.

Het lijnenspel uit de huisstijl en het logo is tot in de detail doorgevoerd, zowel in het ontwerp als bij de technische realisatie. De frisse uitstraling en de verschillende interactieve elementen ondersteunen de gebruikersbeleving optimaal. Over de schuine vlakken en de header vallen verschillende contentblokken die met het scrollen meebewegen en interactiviteit bij de bezoeker triggeren. De blokken zijn qua content door de beheerder makkelijk aan te passen. Met geanimeerde iconen en cijfers, die worden getriggerd op het moment dat ze in beeld zijn, is er meer diepte in de site gebracht en wordt er geloofwaardigheid gecreëerd. Samen met de speciaal gestyleerde elementen, zoals de Google Maps kaart met pins in de huisstijl, ondersteunt dit daarnaast de internationale uitstraling van het merk.

Nieuwsgierig geworden?

Ander
werk.

 

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?