Opdrachtgever

launch!

Corporate site

Op de door ons gebouwde, nieuwe website van launch! vind je een persoonlijke touch die tot uiting komt in tekst en beeld. Door gebruik te maken van subtiele animaties en geanimeerde iconen komen de pagina’s tot leven en wordt het aantrekkelijk om verder door de website te klikken.

Wireframes

Door wireframes te ontwikkelen en hier een prototype van te maken kun je goed testen of de navigatie duidelijk is en of de bezoeker zijn weg goed weet te vinden. De wireframes die we voor launch! ontwikkelden, hebben dan ook effectief bijgedragen aan het verhelderen van de sitemap en de flow van de website.

UX/UI Design

Het lijnenspel uit de huisstijl en het logo is tot in de detail doorgevoerd met een frisse uitstraling en verschillende interactieve elementen als gevolg. Door tijdens het ontwerpproces al na te denken over animatie kun je hier rekening mee houden en elementen hierop aanpassen.

Development

De samenwerking leidde uiteindelijk tot een maatwerk WordPress website waar we de focus hebben gelegd op beleving. Zo hebben we verschillende animaties verwerkt in de elementen en zijn er geanimeerde iconen ontwikkeld die terugkomen op verschillende pagina’s. Op de “werken bij” pagina staan de openstaande vacatures waar direct gesolliciteerd kan worden via Homerun. Een allround website, met een welkome gebruiksvriendelijkheid voor zowel launch! als de bezoekers!