We bouwen duurzaam online succes op maat.

Met onze Pixelformule creëren we waardevolle platformen die gebaseerd zijn op een strategisch fundament. Een succesformule die ervoor zorgt dat jouw merk online relevant is én blijft. We stellen kritische vragen en maken scherpe keuzes. Zo bedenken we een opvallende en herkenbare oplossing voor elke uitdaging.

 

Pixelformule

Teamwork

Een succesformule is mede succesvol door de mensen die hem uitvoeren. Met veel enthousiasme veranderen, verbeteren en vernieuwen we. Samen met de opdrachtgever heeft ons jonge team alle kennis in huis om krachtige en toekomstbestendige digitale oplossingen te realiseren.

 

Innovate

Goed werk begint met een sterke basis. Daarom bundelen we onze krachten en brainstormen samen met de opdrachtgever. Door scherpe vragen te stellen en strategische keuzes te maken, achterhalen we het te behalen doel en creëren we een helder en innovatief plan. De fundering om het ultieme resultaat te bereiken.

 

Realise

Met de heldere digitale strategie gaat ons design- en development team aan de slag. We vertalen het plan naar een digitale oplossing die een merkbeleving neerzet en aansluit bij de doelgroep. Interactief en tot in detail uitgewerkt.

 

Improve

Om altijd het beste resultaat te behalen verbeteren wij continu onze digitale oplossingen. We zorgen ervoor dat de snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van het product optimaal is bij oplevering en in de toekomst.

Onze
diensten.

Strategy and Creativity

Design and User Experience

Development and Technology

Apps and Mobile

Social Media

Analytics and Reporting

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?